gratis/billig fragt | hurtig fragt | min. 14 dages returret

Gaver til dimission

Skab en mindeværdig dimissionsdag med personlige gaver

Hvert år er der tusindvis af studenter, som springer ud i en ny tilværelse efter endt uddannelse. Dimissionsdagen bliver markeret med kjoler, hatte, smil og traditioner, som for mange vil blive husket resten af livet. Men hvad siger du til at give denne særlige dag et ekstra pift med personlige gaver, såsom billige muleposer designet specielt til din klasse, med indvendige jokes, årgangs-citater eller måske jeres helt eget design som alle vil bære med stolthed på dagen. Eller hvad med speciallavede nøgleringe med årgangs-citater, som en lille håndgribelig erindring?

Billige muleposer som trendy accessoirer og ekstra lag af historiefortælling

Det er ikke altid de store, dyre gaver, der betyder mest. Ofte er det de små, praktiske ting der bliver værdsat højt – som for eksempel billige muleposer. Disse kan blive til trendy accessories, der bærer en historie med sig. Forestil dig en mulepose som hver elev modtager, prydet med skolens logo eller et særligt design, som siger noget om den tid, der blev tilbragt sammen. Ikke blot er det en miljøvenlig gave, men også en som kan bruges igen og igen, hver gang der er brug for at pakke lærebøgerne væk eller tage på eventyr.

Særlige øjeblikke kan fejres med skræddersyede produkter

Der er intet, der siger ‘vi har gjort det sammen’ som produkter, der er skræddersyede til anledningen. Tænk på en kalender med guldtryk, der markerer dimissionsdagen, eller indgraverede billedrammer, der kan huse et billede af hele klassen. Disse unikke produkter er ikke blot en gave, men også en måde at bevare minderne på.

En anden god idé, kan også være USB-sticks med et præget logo eller med en særlig indgraveret betydning. Hver gang man gemmer en opgave eller overfører billeder, vil man med et smil på læben mindes de sjove stunder.

De bedste giveaways til at gøre dit studenterparty uforglemmeligt

Når den sidste eksamen er overstået, og sommeren for alvor banker på døren, er det tid til at feste. Her kunne lette, sjove giveaways være en idé. Tænk lyskæder med skolens navn, som kan lyse festen op, eller høretelefoner med jeres motto, som kan være det musikalske bindemiddel på dansegulvet. Uanset hvad, kunne en festpakke sammensat af klassekammerater være prikken over i’et til en uforglemmelig aften.

Mens dimissionshuen bliver sat på, og fremtiden vinker forude, vil en gave med mening og en personlig hilsen være en kærlig påmindelse om, at man sammen har kæmpet, lært og ikke mindst fejret et stort øjeblik i livet. Så se du du bare at få styr på kjolen og muleposerne, så du kan nyde dagen i fulde drag!