gratis/billig fragt | hurtig fragt | min. 14 dages returret

Student i form

Kom i form inden studentereksamen

Vi vil alle sammen gerne se knald godt ud i vores studenterkjole. Det kan vi blandt andet opnå ved at komme ekstra godt i form inden studentereksamen, og dermed inden studenterkjolen skal tages i brug. Men hvordan skal du komme i form? Det er der mange forskellige måder ud kan gøre på. Vi kommer ind på en række gode effektive metoder i artiklen her.

 

Meld dig ind i et træningscenter

Det sværeste ved at komme i form, er at komme i gang, og lave det til en vane. At melde dig ind i et træningscenter kan være med til at motivere dig til at komme i gang, og også engagere dig til at blive ved. Når du er meldt ind i træningscenteret har du nemlig allerede taget det første skridt og forpligtet dig til det. Dertil betaler du for det, og tager du ikke sted, er det jo penge ud af vinduet.

Når du er i træningscenteret, er det eller bare om at gå i gang. Her er der flere måder ud kan komme i form på. Enten kan du lave cardio, hvor du f.eks. løber på løbebånd og cykler på motionscykel. En anden måde er at styrketræning. Styrketræning er ikke kun til at bygge muskelmasse, det er også utrolig effektivt til at komme i form. Uanset hvilken af metoderne du vælger, skal det nok få dig i form så du passer den flotte studenterkjole helt perfekt.

 

Anskaf dig en motionscykel

Er du ikke så meget til træningscenteret, kan du også vælge at træne derhjemme. Hjemmetræning er blevet utroligt populært, og det kræver ikke meget udstyr. Du kan f.eks. anskaffe dig en motionscykel, og cykle 30-60 min. på den hver aften. Er du i tvivl om hvilken motionscykel du skal vælge, kan du med fordel tjekke denne test af motionscykler. Her får du et rigtig godt overblik over nogle af de bedste motionscykler på markedet, og kan dermed nemt vælge den, der passer bedst til dig.

 

Begynd at løbe

At løbe en tur, er nok den mest populære måde at komme i form på. Det er både nemt, gratis og utrolig effektivt. Det er særligt fedt at løbe hvis du kan gøre det et sted hvor der er noget natur. Enten i en skov eller en større park. Det eneste du skal bruge er et par gode løbesko, og så er det ellers bare afsted. Efter du har gjort det i et par uger, bliver det til en vane, og du kommer til at glæde dig til det.

Alle 3 metoder vi har nævnt i artiklen her, kan effektivt få din i form inden studentereksamen. Så er det slut med at tænke på, om studenterkjolen kommer til at se godt ud på dig, for det gør den hvis du kommer i gang med at dyrke motion.