gratis/billig fragt | hurtig fragt | min. 14 dages returret

Student med laptop

Gør dig klar til den fantastiske studentertid

Mange studerende stresser rundt når eksamenstiden nærmer sig. Der kan være mange eksamener at skulle forberede sig til, og det kræver selvdisciplin at føle sig godt udrustet til at kunne klare sig godt til alle fagene. Lige så snart alle de sidste eksamener er overstået, kan du slappe af og nyde du er blevet student. Efter tre hårde år i gymnasiet, er det dejligt at kunne fejre det er et overstået kapitel. Derfra gælder det om at tænke på hvad der skal ske i fremtiden. 

Den søde studentertid 

Studentertiden er en dejlig tid hvor man skal fejre med sine kammerater at man er blevet færdig med gymnasiet. Det er fantastisk at kunne fejre man er blevet student. Som student skal man som regel også ud at køre i studentervogn og besøge de forskellige kammerater på turen. I den forbindelse er det vigtigt at have en flot studenterkjole, så alle ikke er i tvivl om at du er blevet student. 

Find en passende studenterkjole

Det er forskelligt hvilken farve der er på studenterhuen, da det kommer an på hvilken linje man har gået på. Har du gået på STX er farven f.eks. rød, og har du f.eks. valgt HF er farven på huen blå. Ifølge statistikker vil de fleste studenter gerne have en kjole, der passer til huens farve. På denne måde har ud et komplet outfit, så ingen er i tvivl om at du er en nybagt student. Det anbefales at du leder efter en kjole i god tid, så du har det på plads inden eksamener og det hele går i gang. 

Du skal føle dig godt tilpas 

På internettet kan du finde en masse lækre og smarte studenterkjoler. Derfor er det en god ide at du går på jagt tidligt, så du kan nå at se hvilke kjoler der er på det danske marked. Det er individuelt hvilken kjole den enkelte student gerne vil have. Nogle vil have en lang kjole, imens andre leder efter en kort kjole. Det vigtigste er at du føler dig tilpas i kjolen, og har lyst til at vise den frem til andre.

Find flotte smykker

Udover et flot outfit, skal du også have nogle smykker der passer til. Det er individuelt hvor mange smykker den enkelte pige går med. Derfor skal du gøre op med dig selv om det bare er en halskæde eller flere smykker du gerne vil finde. Gå på jagt, så du kan finde de helt rigtige smykker.