gratis/billig fragt | hurtig fragt | min. 14 dages returret

Studenter i moderigtigt tøj

Find det perfekte tøj til studentertiden

Bliver du snart student? Så er du sikkert meget glad og spændt, men du er sikkert også på udkig efter det helt rette tøj, som du skal have på i den fantastiske uge. Herunder får du altså nogle tips til, hvordan du gør dig selv klar til studentertiden med en masse lækkert tøj.

Et outfit til hue-dagen

Det outfit, som nok er vigtigst at få hjem, inden studentertiden starter, er selvfølgelig det outfit, man har på, når man får huen på, og som man skal have på hele sin første dag som student. Her kan man gå rigtig mange veje, men typisk vil det være noget, som er lidt finere – eller i hvert fald festligt.

Når det kommer til pigernes valg, er det ret populært at vælge en kjole eller et sæt i en af huens farver. Så det kunne eksempelvis være hvid eller rød, hvis det er en STX-student – og hvid eller blå, hvis der er tale om en HHX eller HF-student. Det vigtigste er egentlig bare, at man vælger et outfit, som man synes er virkelig fedt, og som man fremover vil forbinde med den dag, man fik sin hue på.

Et bredt udvalg af tøj til resten af dagene

Når der er styr på det vigtigste outfit, kan man også tænke lidt over, hvad man skal have på alle de andre dage. Typisk kan studentertiden godt gå hen og vare et par uger, i hvert fald hvis man skal til en masse studentergilder, så derfor er det også godt at have lidt forskellige at vælge imellem – noget til enhver anledning.

Selvom det måske ikke er det mest festlige, så kan det faktisk være praktisk nok at have en træningstrøje til damer eller lignende sportstøj, som man kan tage på imellem de forskellige studentergilder for at have noget mere behageligt på – og måske have det med i tasken, hvis man pludselig kommer til et gilde, hvor der bliver sat gang i nogle sportsaktiviteter eller lege, som du tænker, at du vil være med til.

Ellers er det egentlig bare med at have en masse gode bluser, kjoler og bukser klar, som både er nemt nok at bevæge sig i, men som selvfølgelig også er noget, som man føler sig flot i. Det er trods alt studentertiden, så man må gerne føle sig ekstra flot.