gratis/billig fragt | hurtig fragt | min. 14 dages returret

Sidste skoledag kostumer

Find det perfekte kostume til sidste skoledag

På nogle skoler er der tradition for, at klæde sig ud på sidste skoledag. Det er ofte når 9 klasses afsluttes. Ligesom mange studenter har studenterkjole på sidste skoledag på gymnasier, er der tradition for, at 9 klasses elever klæder sig ud i forskellige kostumer. Sidste skoledag går ofte ikke med at sidde i klassen og lave lektier. I stedet er der ofte arrangeret noget af klassen. Om det er en forestilling for resten af skolen eller en fodboldkamp med lærerne, er forskellige fra skole til skole. En tradition er dog fast hos de fleste, nemlig kostumerne til sidste skoledag.

Et kostume til sidste skoledag kan være alt fra dinosaur, til teletubbies til politikostumer. Her er det næste kun elevernes egne fantasi der sætter grænserne. Klik her og få inspiration til sjove kostumer du og dine venner kan bruge til sidste skoledag. Kostumet kan bruges hele sidste skoledag – lige fra når i kaster karameller til når i skole i byen og feste senere på aftenen.

 

Sådan finder du det perfekte kostume

Er du i tvivl om, hvilket kostume du skal have på til sidste skoledag, skal du først og fremmest bestemme dig for, hvilket type kostume du vil have på. Skal det være et sjovt kostume? Et gruppekostume? Eller er du ser godt ud i? Der er mange forskellige valgmuligheder – første skridt er, at vælge hvilken type det skal være.

Når du har besluttet dig for hvilket type kostume du vil have på, kan du gå i gang med at undersøge de forskellige valgmuligheder. For inspiration hertil, kan du med fordel tjekke linket længere oppe i artiklen her. Her kan du får inspiration til at bredt udvalg af forskellige kostumer. Både sjove, flotte og anderledes.

 

Ikke kun til sidste skoledag

Husk at du ikke kun kan bruge kostumet til sidste skoledag. Du kan sagtens bruge det til andre anledninger fremover. Har du f.eks. valgt at det skal være et hippie kostume, kan du sagtens bruge det til alt fra kostumefester, til fastelavn og meget mere. Du kan endda bruge til Karneval i Ålborg, hvis du er så heldig at skulle deltage i det i år. Her er det naturligvis en fordel, hvis kostumet passer til årets tema.

Pointen er, at køber du det rette kostume, kan du sagtens bruge det igen og igen. Det er ikke nødvendigvis et engangskøb, som du aldrig får brug for i fremtiden.